The effect of food properties on grasping and manipulation in the aquatic frog X enopus laevis - Université Pierre et Marie Curie Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Experimental Biology Année : 2017

The effect of food properties on grasping and manipulation in the aquatic frog X enopus laevis

Aude Anzeraey
  • Fonction : Auteur
Madeleine Aumont
  • Fonction : Auteur
Thierry Décamps
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1185029

Dates et versions

hal-02136955 , version 1 (22-05-2019)

Identifiants

Citer

Aude Anzeraey, Madeleine Aumont, Thierry Décamps, Anthony Herrel, Emmanuelle Pouydebat. The effect of food properties on grasping and manipulation in the aquatic frog X enopus laevis. Journal of Experimental Biology, 2017, 220 (23), pp.4486-4491. ⟨10.1242/jeb.159442⟩. ⟨hal-02136955⟩
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