Mild processing techniques and development of functional marine protein and peptide ingredients - Université Pierre et Marie Curie Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2008

Mild processing techniques and development of functional marine protein and peptide ingredients

G. Thorkelsson
  • Fonction : Auteur
S. Sigurgisladottir
  • Fonction : Auteur
M. Geirsdottir
  • Fonction : Auteur
R. Jóhannsson
  • Fonction : Auteur
M. Fouchereau-Peron
  • Fonction : Auteur
J.P. Berge
  • Fonction : Auteur
O. Martinez-Alvarez
  • Fonction : Auteur
R. Ravallec-Plé
C. Delannoy
  • Fonction : Auteur
G. Jakobsen
  • Fonction : Auteur
I. Johansson
  • Fonction : Auteur
I. Batista
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02469764 , version 1 (06-02-2020)

Identifiants

Citer

G. Thorkelsson, S. Sigurgisladottir, M. Geirsdottir, R. Jóhannsson, Fabienne Guérard, et al.. Mild processing techniques and development of functional marine protein and peptide ingredients. Improving Seafood Products for the Consumer, Elsevier, pp.363-398, 2008, ⟨10.1533/9781845694586.4.363⟩. ⟨hal-02469764⟩
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